::hide:: 111111 22222222

::hide:: 55555 tttttttttttt

Всичко започва с любов към шоколада

За нас шоколадът е изразно средство и начин на общуване.  Чрез него ние от YEAH! Chocolate изразяваме емоциите си, споделяме идеите си. Шоколадът може всичко - да изненада, да предаде послание, да достави наслада и  радост.

Нашият процес

Ние произвеждаме шоколад по вековна технология, която вярваме, че запазва най-добре вкусовите качества на съставките. Нашата 100-годишна каменна мелница е една от малкото функциониращи в света. Подобно на Маите, които са разтривали какаовите зърна с каменни инструменти, мелницата притиска и смесва съставките на шоколада със своите гранитни валяци. Така бавно, в продължение на дни и под тежестта на няколко тона се ражда магията на нашия шоколад!

Крафт или комерсиален шоколад

В нашата продуктова гама ние се стремим да предложим най-доброто от света на шоколада...или по-точно от двата свята - този на крафт шоколада и на комерсиалния шоколад.

Крафт шоколад

Крафт шоколадът запазва качествата на всяка съставка. Затова съставките трябва да са внимателно подбрани и комбинирани. Всеки вкус и аромат са деликатно подчертани и различни нотки се появяват, за да предатат характер на шоколада. Ние имаме наша интерпретация за перфектната комбинация и ще се радваме да я споделим с вас.

Callebaut

Callebaut e най-значимата комерсиална марка за премиум шоколад в света. Шоколадът на Callebaut e без консерватни и заместители и е произведен в индустриални условия, които запазват вкуса и духа на главната съставка- какаото. А то е с етичен и прозрачен произход и с грижа за фермерите и природата.

Винаги пресни съставки

Суровините за нашия крафт шоколад са с био или див произход. Ние ги подбираме внимателно по техните вкусови качества и възможността да се съчетават помежду си. Винаги се стремим да използваме пресни суровини от местни производители.